| | Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
HD Biker cro chopper forum

Broj postova: 487 Godina imam : 35 Prebivalište: Karlovac - Ozalj Vozim: HD Police Road King Screaming Eagle Na forumu od: 03.12.2007
 | Naslov: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 21:26 | |
| BIKERMOTOSHOP je firma čije nastajanje je poteklo iz dugotrajnih nastojanja da nas četvero bikera nađemo svu potrebnu opremu na jednom mjestu, da sve sto trebamo ima i u nasim veličinama (ima nas i XXXL!!!) i da za to ne moramo ići preko granice, pa čak ni izlaziti iz kuće. Trudimo se uvrstiti u ponudu sve ono sto mislimo da je potrebno, naravno, uz svakodnevno prosirenje ponude. Uglavnom smo bazirani na opremi za choppere, ali prosirujemo je i na sve ostalo. Jos uvijek traju radovi na web stranici, ali većina proizvoda je već uvrstena u ponudu te ih zajedno sa cijenama mozete pogledati na www.bikermotoshop.com . Ukoliko imate potrebu za nečim čega trenutno nema u ponudi, molimo da nas kontaktirate na info@bikermotoshop.com, a mi ćemo se potruditi da to u najkraćem roku nabavimo. Također, bilo bi nam jako drago da nam javite sve vase sugestije, primjedbe i misljena o stranici. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku. Dobrodosli na www.bikermotoshop.com ! evo malo iz nase ponude:      |
|
 | |
Safet(y) cro chopper forum

Broj postova: 4250 Godina imam : 44 Prebivalište: Nasice Vozim: V-Rod Na forumu od: 31.10.2007
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 21:40 | |
| Nadam se da ce vam posao dobro ici. Malo sam prosvrljkao i nasao dosta zanimljivih stvarcica, no nazalost veze su mi ovdje  u banani tako da mi treba citava vjecnost za ucitati stranicu. _________________ .. Bolje izgubiti trenutak u zivotu nego zivot u trenutku..
|
|
 | |
Slavonka cro chopper forum

Broj postova: 1452 Godina imam : 48 Prebivalište: D. Miholjac Vozim: Kymco Zing 125 Na forumu od: 11.08.2008
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 21:48 | |
| Da, i ja sam malo pogledala. Svašta ima, jedino nisam našla nitne, kao i obično, nema onog što meni baš treba. Mislila sam malo ukrasiti bisage, a one zakovice, ne znam jel bi valjale... zna li netko? |
|
 | |
magna cro chopper forum

Broj postova: 6729 Godina imam : 39 Prebivalište: šibenik Vozim: INDIAN`S SHADOW VESPA PX 200 Na forumu od: 06.12.2007
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 21:49 | |
| za početak solidno, još ako nije dugo čekanje................ možda će i biti posla |
|
 | |

Broj postova: 487 Godina imam : 35 Prebivalište: Karlovac - Ozalj Vozim: HD Police Road King Screaming Eagle Na forumu od: 03.12.2007
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 21:55 | |
| | Slavonka je napisao/la: | | Da, i ja sam malo pogledala. Svašta ima, jedino nisam našla nitne, kao i obično, nema onog što meni baš treba. Mislila sam malo ukrasiti bisage, a one zakovice, ne znam jel bi valjale... zna li netko? |
Pozdrav...ovo je samo jedan mali mali dio toga sta cemo jos imati. radimo na ukrasima i priboru za kozu, da ih nabavimo..mogu ti samo poruciti pogledaj vise puta na stranicu bit ce toga vise za kratko vremena |
|
 | |
mungos cro chopper forum

Broj postova: 1257 Godina imam : 40 Prebivalište: Zagreb,Gornja Kustošija Vozim: Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od: 07.02.2009
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 21:55 | |
|  Sretno sa poslom. Pratit ću i ako mi se štogod svidi, trgovat će mo!!  |
|
 | |
Slavonka cro chopper forum

Broj postova: 1452 Godina imam : 48 Prebivalište: D. Miholjac Vozim: Kymco Zing 125 Na forumu od: 11.08.2008
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 22:07 | |
| | HD Biker je napisao/la: | | Slavonka je napisao/la: | | Da, i ja sam malo pogledala. Svašta ima, jedino nisam našla nitne, kao i obično, nema onog što meni baš treba. Mislila sam malo ukrasiti bisage, a one zakovice, ne znam jel bi valjale... zna li netko? |
Pozdrav...ovo je samo jedan mali mali dio toga sta cemo jos imati. radimo na ukrasima i priboru za kozu, da ih nabavimo..mogu ti samo poruciti pogledaj vise puta na stranicu bit ce toga vise za kratko vremena |
Ok, hvala! |
|
 | |
gusgus man

Broj postova: 439 Godina imam : 37 Prebivalište: Zagreb Vozim: vespu Na forumu od: 26.05.2008
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 22:12 | |
| samo naprijed  |
|
 | |
cro.chopper Tata foruma

Broj postova: 7360 Godina imam : 39 Prebivalište: ŽC 1042 Vozim: Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od: 31.10.2007
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 22:28 | |
| | HD Biker je napisao/la: | Pozdrav...ovo je samo jedan mali mali dio toga sta cemo jos imati. radimo na ukrasima i priboru za kozu, da ih nabavimo..mogu ti samo poruciti pogledaj vise puta na stranicu bit ce toga vise za kratko vremena |
jel imamo kakav popust bdw. sretno s biznisom _________________ Fabienne: Where's my Honda? Butch: Sorry, baby, but I had to crash that Honda.
|
|
 | |
Quirin cro chopper forum

Broj postova: 1706 Godina imam : 36 Prebivalište: Sisak Vozim: VIRAGO XV 535 Na forumu od: 23.07.2008
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 22:28 | |
|  SRETNO  |
|
 | |
Quirin cro chopper forum

Broj postova: 1706 Godina imam : 36 Prebivalište: Sisak Vozim: VIRAGO XV 535 Na forumu od: 23.07.2008
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com pet 03 tra 2009, 22:41 | |
| |
|
 | |
dibidus man

Broj postova: 380 Godina imam : 35 Prebivalište: Osijek Vozim: Yamaha Dragstar 650XVS Na forumu od: 05.03.2008
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com sub 04 tra 2009, 06:39 | |
| svaka čast, nadam se da će ponuda vremenom biti još bolja! |
|
 | |
saky00 cro chopper forum

Broj postova: 1033 Godina imam : 35 Prebivalište: ozalj Vozim: vn 900 classic Na forumu od: 18.07.2008
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com sub 04 tra 2009, 07:52 | |
| kristijan sretno sa biznisom i stranica je odlična bdw ...jakne su  .....još samo da ih platim:face: vidimo se |
|
 | |

| Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com sub 04 tra 2009, 08:34 | |
| |
|
 | |
KekoWaspnation cro chopper forum

Broj postova: 1546 Godina imam : 34 Prebivalište: Kreuzlingen Vozim: Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od: 04.03.2008
 | Naslov: Re: Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com sub 04 tra 2009, 20:01 | |
| Želim vam puno uspjeha i drago mi je da postoji volja da ljudi otvore ovako nesto, jako zanimljivo  |
|
 | |
| | Nova internet trgovina u Hrvatskoj www.BIKERMOTOSHOP.com | |
|