nepredvidjenim spletom okolnosti, ja se rastao sa svojim prvim motorom.

shadow
pred kucu je stigao motor koji je stilom donekle slican, a ustvari jaaaaaaako razlicit...

shadow mi je u odredjenim segmentima pokazao neke granice sa kojima bas i nisam bio jako zadovoljan ( prvenstveno kočnice u koje sam počeo gubiti povjerenje), ali i dalje mislim da je to odličan motor...
sa ovim motorom sam spojio neke zahtijeve koji su mi se iskristalizirali u glavi u ovih par godina vožnje - cruising stil, dovoljna snaga za ugodno putovanje (osobito u dvoje sa prtljagom), kočnice koje mogu pratiti snagu i težinu motora, i na kraju još jedna važna stvar - nešto "ono" (mislim da znate na sta mislim

)
prvi dojmovi: metaforički rečeno - shadow je bio pitomi kućni ljubimac, a ovo je divlja kobila
kod shadowa sam uvijek imao osjecaj da ja trebam samo pomisliti kakav je zavoj i gdje ja zelim ici, a on pozorno slusa
Warrior je više tipa neukrotive kobile - on ima svoje želje i ako mu ne pokažeš čvrstu ruku - biti će po njegovom (čitaj - nece desno nego bi on baš sada ravno...

)
na motoru se vidi da je rađen za američke ljude i ceste. nizak, dugačak, "napumpan" kao da je upravo izašao iz teretane, lagano izaziva respekt kad sjednes na njega.
u prvi tren kad sam ga vidio, nisam bas bio siguran zelim li sjesti na to. ali, jbg. nisam smio ispasti papak, pa odustati a da ga nisam ni probao
motor je težak za manevriranje na mjestu (prazan ima 295 kg), ali kad krenes zaboravis na tezinu. prvi dojam - a u p.m. kako to reagira na gas
1700 ccm i 85 konja vuce kao da motor zajedno samnom ima 100-injak kila.
u zavojima moras malo pokazati snagu i gurati ga i drzati polegnutog jer bi se on htio ispraviti... ne mislim za sebe da sam neki osobito dobar ni iskusan vozac, ali nakon 10-ak zavoja sam nasao nacin kako ga voditi u zavoj a da nije tezak fizicki rad
kočenje me oduševilo, stiskanjem prednje i zadnje kočnice motor se ukopa u mjestu - sto bas i nije lako obzirom na kilazu
uglavnom, motor ide fenomenalno, obozava lagane dugacke zavoje, gdje je voznja na njemu neponovljivi gust...
mislim da cemo se jako dobro slagati
sorry sto sam vas zagnjavio duzim predstavljanjem motora, ali me adrenalin i dalje puca
par tehničkih karakteristika:
1700 ccm
85 HP
zračno hlađenje
pogon remenom
prednja guma 120, zadnja 200
naprijed dva diska, otraga jedan
p.s. auspuh ( ili kako ga ameri zovu "potatoe cannon) ide odmah dolje i stavlja se nesto malo primjerenije.
u skoroj buducnosti na njega jos ide drugi sic (ovaj je dosta sirok, pa siri noge i onda izgleda kao da je motor visi nego sto ustvari jeste), sissy bar, bisage ( na skidanje naravno) , a za duza putovanja vjerovatno i vjetrobran (naravno koji se lako skida)