| | Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
lukylipik cro chopper forum

Broj postova: 8458 Godina imam : 46 Prebivalište: 16 meridijan Vozim: Šokica xvs 650 Na forumu od: 02.11.2007
 | Naslov: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca pet 03 pro 2010, 19:47 | |
| |
|
 | |
Suhi cro chopper forum

Broj postova: 845 Godina imam : 38 Prebivalište: Zagreb, Dubrava Vozim: Honda CB 650 chopper Na forumu od: 04.12.2007
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca pet 03 pro 2010, 21:34 | |
|  jebeno! Pojma imo! |
|
 | |
klesoo cro chopper forum

Broj postova: 4881 Godina imam : 50 Prebivalište: ZG Vozim: paKLEnu masinu Na forumu od: 04.11.2007
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca pet 03 pro 2010, 21:42 | |
| |
|
 | |
ZIGGY cro chopper forum

Broj postova: 1427 Godina imam : 34 Prebivalište: SB Vozim: Hyosung GV650 Limited Edition Na forumu od: 31.08.2009
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca uto 07 pro 2010, 00:46 | |
| Kad bi regler riknuo..točno smo znali točku od koje nema povratka...heh Pa nazad u šupu na infuziju(grunemo na veliki traktorski ispravljač ) pa oper...Rnnnntrt..........rntrt......rnnnnnrrr..... Ali naj jače je kad ga zafuriš nizbrdo...pa kad u jednom trenutku nestane zvuk....ono ništ par sekundi.. pa opet.... Rnnnntrt..........rntrt......rnnnnnrrr..... Kao da padne u nesvjest... Svejedno..Krmača mi je drag motor.. |
|
 | |
Picasoo MZ man

Broj postova: 98 Godina imam : 39 Prebivalište: Serbia Vozim: MZ TS custom bobber Na forumu od: 07.04.2008
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca uto 07 pro 2010, 14:59 | |
| Ha ha ... MZ umreti nece...Long live MZ, yeah!! |
|
 | |
lavica cro chopper forum

Broj postova: 713 Godina imam : 44 Prebivalište: Zagreb-Stenjevec Vozim: nažalost-skuter Na forumu od: 13.05.2008
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca uto 07 pro 2010, 20:59 | |
| Ah nostalgija, dobri stari MZ. Sva sreća kaj motiri ne pričaju, jer bilo bi tu svašta. Znam jednog koji je išao na avionsku sviječicu. |
|
 | |
Picasoo MZ man

Broj postova: 98 Godina imam : 39 Prebivalište: Serbia Vozim: MZ TS custom bobber Na forumu od: 07.04.2008
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca sri 08 pro 2010, 13:30 | |
| MZ Cuban forum http://mzclub.foroactivo.net/forum.htm |
|
 | |
deep cro chopper forum

Broj postova: 3133 Godina imam : 101 Prebivalište: SB Vozim: polako Na forumu od: 06.11.2007
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca sri 08 pro 2010, 14:46 | |
| | Picasoo MZ je napisao/la: | MZ Cuban forum
http://mzclub.foroactivo.net/forum.htm |
Eeeee pod ovim logom već nije onaj izvorni MZ koji se radio u istočnoj švabiji od 1922 . godine kao jedna od najstarijih tvornica motocikala . MZ je logični slijed DKW-a . Da vas ne zatrpavam ciframa koji tipovi su proizvedeni ,odnosno koliko je MZ motocikala ukupno proizvedeno .
Pod ovim novim logom tvornica je prebačena u Maleziju ,odnosno u večinsom vlasničtvu jedne maleziske tvrtke 1996. godine .I ako su se u cijelu priču umješali i na daleko poznate Japanske tvrtke za proizvodnju motora , uprava je tvrdila kako im MZ samo stvara gubitke i da je neminovnost da se proizvodnja MZ ugasi . Što je i učinjeno prije dvije do tri godine i službeno . Da objedinim postove i demantiram tvrdnju da se dijelovi za MZ više ne mogu kupiti , ne stoji , jer je komplet tvornica sa svom zalihama kupljenja (ova u istočnoj njemačkoj) od strane dioničara klubova i još nekih interesnih skupina .
Cijeli pogoni iz koperacijskig ugovora postoje diljem Mađarske , pa i sa tog izvora nema bojazni za rezervne dijelove . U Njemačkoj postoji veliki sajam dijelova koji se održava svaki mjesec i da sad tu ne prosipam svoje znanje o MZ koji je moja ljubav , nekad mi bio i osnovna djelatnost obeteljske tvrtke i motor koji je upisan u anale moto industrije .
Da dodam i kod mene se još pronađe pokoji orginalni rezervni dio (naravno novi ) iz vremena ovlaštenog servisa koji sam posjedovao prije rata . |
|
 | |
nyll cro chopper forum

Broj postova: 1050 Prebivalište: ZG Vozim: ZS-125-30 Na forumu od: 05.06.2009
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca sri 08 pro 2010, 16:12 | |
| | Picasoo MZ je napisao/la: | MZ Cuban forum
kako znaš da je kubanski? mali pogled na njihova predstavljanja, i vidim svašta: canare, madrid, gibraltar, venezuela.. al ne santiago il havanu |
|
 | |
Picasoo MZ man

| Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca sub 11 pro 2010, 13:46 | |
| |
|
 | |
rocky 61 cro chopper forum

Broj postova: 1651 Godina imam : 50 Prebivalište: Brčko BiH Vozim: JL 250-5 Na forumu od: 01.05.2010
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca ned 12 pro 2010, 20:36 | |
| | deep je napisao/la: | | Picasoo MZ je napisao/la: | MZ Cuban forum
Eeeee pod ovim logom već nije onaj izvorni MZ koji se radio u istočnoj švabiji od 1922 . godine kao jedna od najstarijih tvornica motocikala . MZ je logični slijed DKW-a . Da vas ne zatrpavam ciframa koji tipovi su proizvedeni ,odnosno koliko je MZ motocikala ukupno proizvedeno .
Pod ovim novim logom tvornica je prebačena u Maleziju ,odnosno u večinsom vlasničtvu jedne maleziske tvrtke 1996. godine .I ako su se u cijelu priču umješali i na daleko poznate Japanske tvrtke za proizvodnju motora , uprava je tvrdila kako im MZ samo stvara gubitke i da je neminovnost da se proizvodnja MZ ugasi . Što je i učinjeno prije dvije do tri godine i službeno . Da objedinim postove i demantiram tvrdnju da se dijelovi za MZ više ne mogu kupiti , ne stoji , jer je komplet tvornica sa svom zalihama kupljenja (ova u istočnoj njemačkoj) od strane dioničara klubova i još nekih interesnih skupina .
Cijeli pogoni iz koperacijskig ugovora postoje diljem Mađarske , pa i sa tog izvora nema bojazni za rezervne dijelove . U Njemačkoj postoji veliki sajam dijelova koji se održava svaki mjesec i da sad tu ne prosipam svoje znanje o MZ koji je moja ljubav , nekad mi bio i osnovna djelatnost obeteljske tvrtke i motor koji je upisan u anale moto industrije .
Da dodam i kod mene se još pronađe pokoji orginalni rezervni dio (naravno novi ) iz vremena ovlaštenog servisa koji sam posjedovao prije rata . |
U potpunosti točno , znam trgovinu koja može nabaviti kompletan motor bilo kojeg modela MZ-a u dijelovima,ali je istina da su dijelovi i papreno skupi.
|
|
 | |
medo cro chopper forum

Broj postova: 2529 Godina imam : 43 Prebivalište: selo kraj vestgejta Vozim: kad je vani minus Na forumu od: 01.01.2008
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca ned 12 pro 2010, 20:51 | |
| prijatelj mi je složio najljepšu emzu koju sam vidio,ima i neke veze po mađarskoj,na mz croatia forumu je nick je Krpa
evo malo slikica http://www.starikotaci.hr/forummz/viewtopic.php?t=941&start=0 |
|
 | |
rocky 61 cro chopper forum

Broj postova: 1651 Godina imam : 50 Prebivalište: Brčko BiH Vozim: JL 250-5 Na forumu od: 01.05.2010
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca ned 12 pro 2010, 22:29 | |
| Ko' nov , e ovako složen još nisam vidio,svaka čast frendu. btw. tebi medo |
|
 | |
deep cro chopper forum

Broj postova: 3133 Godina imam : 101 Prebivalište: SB Vozim: polako Na forumu od: 06.11.2007
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca ned 12 pro 2010, 23:32 | |
| | medo je napisao/la: | prijatelj mi je složio najljepšu emzu koju sam vidio,ima i neke veze po mađarskoj,na mz croatia forumu je nick je Krpa
evo malo slikica http://www.starikotaci.hr/forummz/viewtopic.php?t=941&start=0 |
je nemam riječi . |
|
 | |
Safet(y) cro chopper forum

Broj postova: 4250 Godina imam : 44 Prebivalište: Nasice Vozim: V-Rod Na forumu od: 31.10.2007
 | Naslov: Re: Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca pon 13 pro 2010, 08:48 | |
| |
|
 | |
| | Neuništivi MZ motocikli još uvijek statusni simbol Kubanaca | |
|